ACHTERGROND – E-FACTURATIE VIA SIMPLERINVOICING.

Conform EU richtlijn 2014/55/EU zijn alle aanbestedende diensten sinds 18 april jl. verplicht de benodigde voorzieningen te hebben getroffen om e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Dit is verankerd in de Aanbestedingswet. Versnelde implementatie van e-facturatie met verzending via Simplerinvoicing (SI) wordt door het programmabureau PIANOo van het Ministerie van Economische Zaken gestimuleerd.

Ontvangen en verwerken

Het implementeren van e-factureren conform richtlijn 2014/55/EU betekent naast het realiseren van de ICT-voorzieningen ook het (her)inrichten van het verwerkingsproces. Betrek de gehele organisatie bij dit project. De afdelingen financiële administratie en ICT spelen een rol, maar ook inkoop en organisatorische aspecten zijn van belang.

Compliant in één dag

eVerbinding maakt het overheden en aanbestedende partijen heel eenvoudig om elektronisch te factureren via Simplerinvoicing FULL en PEPPOL. Wij zijn met een marktaandeel van ruim 85% (maart 2018), veruit de grootste serviceprovider op het Simplerinvoicing netwerk. Onze doelstelling is simpel: “compliant in één dag”. Dus geen langdurige trajecten, maar een stabiele veilige oplossing, onafhankelijk van de gebruikte financiële software. In veel financiële software is de eVerbinding-koppeling al geïntegreerd. Een volledige lijst is te vinden op “koppelingen met jouw eigen software”! Staat je software er niet bij? Geen nood! Onze software levert ook e-facturen veilig af in uw eigen omgeving, zonder volledige software integratie. We leggen graag uit hoe we dat doen.

Onboarding leveranciers – We Connect®

Een succesvolle invoering van e-facturatie is gebaseerd op het activeren van zoveel mogelijk leveranciers. Dit wordt ook wel onboarding genoemd. eVerbinding heeft dé oplossing, om dit vaak lastige proces, soepel en snel te laten verlopen: WeConnect®.

WeConnect® helpt bij het nemen van de juiste stappen in de juiste volgorde. Met eVerbinding stapt u dan ook zorgeloos over op e-facturatie. Onze unieke aanpak zorgt voor onboarding van grote aantallen leveranciers volgens duidelijke richtlijnen en binnen een korte periode. Zo stuurt ‘de bakker op de hoek’ u gratis en veilig een e-factuur vanaf ons platform. Ook hebben we mogelijk gemaakt dat corporate organisaties zoals KPN en Stedin succesvol kunnen e-factureren aan diverse gemeenten. Natuurlijk via Simplerinvoicing FULL en PEPPOL, dus veilig!

Heeft u al de benodigde voorzieningen getroffen om e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken?

HET E-VERBINDING STARTPAKKET.

We bieden overheden een speciaal startpakket met diverse functionaliteiten om het verwerken van de administratie aanzienlijk efficiënter te maken, onafhankelijk van de aanlevering van de facturen. Het eVerbinding startpakket bestaat onder andere uit:

SLA

Uitgebreide SLA

Uitgebreide SLA

Meer informatie

e-facturatietool

Gratis online e-facturatietool

Gratis online e-facturatietool voor leveranciers

Meer informatie

Consultancy

Consultancy

Consultancy

Meer informatie

Registratie ION & KVK

Registratie van OIN en KvK

Registratie van OIN en KvK in het Simplerinvoicing netwerk en PEPPOL

Meer informatie

Informatie bijeenkomsten

Gratis deelname

Gratis deelname aan speciale informatiebijeenkomsten

Meer informatie

Bewerkers overeenkomst

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst

Meer informatie

MEER WETEN
OVER HET STARTPAKKET.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van dit startpakket? Bel ons dan via 088-4406633 en we geven u graag meer informatie.

MEER INFORMATIE